2023/2024 Eğitim Öğretim yılı Mesleki yarışmalar kapsamında "Ezan Okuma Yarışması "nda İl 3.sü olan Zübeyir Ayaz ı tebrik eder, emeklerinden dolayı öğretmeni sayın Barış Beye teşekkür ederiz.

KİTAP OKUMA HALKALARI

4 öğretmen ve 267 öğrenci dahil edildi.komisyon tarafından öğrencilerin seviyesi uygun kitaplar belirlendi.Projenin amacı;okuyan,düşünen,yorumlayan ve okumayı bir yaşam biçimi haline getiren bireyler yetiştirmekle beraber  kitap okuma alışkanlığı sayesinde akademik ve sosyal başarıyı artırmak. Projenin uygulanması

1.Dönem dört kitap 2.dönem dört kitap olacak şekilde belirlendi .

10 günde bir kitap değişimi öğretmen eşliğinde yapılacaktır.

Kitaplar bittiğinde okuma halkaları oluşturulup sohbet edilecektir.Akademik çalışmalarda sürekli

olarak desteklerini esirgemeyen okul müdürümüze ,öğretmenlerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz ayrıca dünyayı yakalamak ve uyum sağlamak için haydi hep beraber OKU-YORUZ

Kas

Tübitak tarafından görevlendirilen Batman Üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği Fakültesi öğretim üyesi sayın Ömer Ali KARAMAN, 07.11.2023 tarihinde saat 14.00 'de öğrencilerimize bir saatlik ” Dijital Oyunların Eğitime Katkısı ” konusunda eğitim verdi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan değerli hocamız,konu ile ilgili öğrencilerin fikirlerini aldı.Egitim sonunda hatıra fotoğrafı çeken hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Geleneksel Kelimatik İngilizce Yarışmasının bu eğitim öğretim yılının ilkini birincileri olan 5/B

İbrahim Halil Demir

Hamid Hamza Güler

6/B

Abdulsamet Ceylan

6/C

Fatma Zehra Akal

7/C

Ecrin Ekmiş

8. Sınıflar

Taha Mert Alp

Büşra Özdemir cuma günü yapılan törende para ödülleri verildi.Yarışmada emeği geçen İngilizce zümresi sayın Helin Batan,Vildan Atıcı, Mustafa Erdem ve Anıl Erkuş beye teşekkür eder, başarılı öğrencileri tebrik ederiz.

Ekm

13 Ekim 2023 Afet Dünya Günü münasebetiyle, Sivil savunma kulübü üyesi sayın Merve Düvek öğrencilere konu ile ilgili eğitim semineri verdiler.Ayrıca Beden Eğitimi öğretmeni sayın Ayetullah Kara 330 öğrenci ve 40 öğretmene tatbikat uygulaması yaptı.Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.