May

Yazar öğrenci buluşmaları kapsamında 2 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 10.00 ‘da İslami İlimler Fakültesi Hadis Alanında Doçent Doktor Abdulvasıf Eraslan hocamız  ile 8.sınıf ve 7. Sınıf öğrencilerimiz bir araya geldiler.Sayın ERASLAN  öğrencilere değerler eğitimi kapsamında seminer verdi. Seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Kitaplarını kütüphanemize hediye etti. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Nis

Okulumuzda dün sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı.Kazanan sınıflarımızı tebrik ediyoruz.Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Kazanan sınıflarımız :

5/A

6/B

7/C

Nis

Okulumuzun 6/C sınıfından Neslihan Bayuk, Kur'an-ı Kerim dersi etkinlikleri kapsamında başarı gösterdiğinden dolayı öğrencimiz öğretmeni tarafından ödüllendirildi.

Nis

Kızılayın eğitime destek amacıyla sunduğu ücretsiz online eğitimlerimize 8. Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte katıldık. Öğrencilerimiz bu eğitim sayesinde LGS sınavına yönelik eksik konularını tamamladı. Ayrıca bol soru çözümu sunan bu online eğitim, öğrencilerimiz konularını daha iyi pekiştirerek sınava daha emin adımlarla ilerlemelerine yardımcı oldu. Projenin yürütücülüğünü yapan Fen Bilgisi öğretmeni Sayın Dilek Ekinci Hocamıza ve Kızılay'ın yetkililerine teşekkür ederim.

Mrt

Oku-Yorum Projesi kapsamında dereceye giren öğrencilerimiz ile bovling etkinliği düzenleyerek eğlenceli zaman geçirdik.

Mrt

7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle okul tanıtımı kapsamında Batman Anadolu Lisesine ziyaret gerçekleştirdik.  Öğrencilerimiz okuldaki sosyal, kültürel ve akademik faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Mrt

EBAP projesi kapsamında 2. dönemde de öğrenci ve yazar buluşmalarına devam ettik.Bu kapsamda 1 Mart 2024 cuma günü saat 14.00' de Edebiyatçı Dr. Ahmet KARA ile öğrencilerimiz bir araya geldiler.Dr. Ahmet bey, öğrencilere İlim, Terbiye ve Şiir konusunda seminer verdi.Dr. Ahmet bey divan edebiyatındaki değerli şairlerden ve günümüz şairlerden ve şiirlerinden güzel beyitler ve dörtlükler okudu.Emegi geçen herkese teşekkür ederiz.