BATMAN / MERKEZ - 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Teknoloji Bağımlılığı Bilinci

Yazar-Öğrenci Buluşması Etkinliği

Ock

Okul Temelli Mesleki Çalışmalar kapsamında, girişimci -egitimci sayın Hasan Çankaya 21 Aralık Perşembe günü saat 11.00;'de okul öğretmenlerimize " Yapay Zeka ve İnovasyon" konusunda seminer verdi.Seminerin iyi geçmesi üzerine Öğretmenler seminerin sene sonunda tekrar verilmesini istediler.

2023-2024 Yılı 4.Geleneksel 40 Hadis 40 Şiir Yarışması

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yarışma Etkinlikleri

Ara

Okulumuzda yapılan son denemede 7. Sınıflar arasında 1. Olan Meryem Isıklı öğrencimizi yemeğe götüren sayın Emine LALE hocamıza teşekkür eder, öğrencimizi de tebrik ederim.

Ara

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 2. KELİMATİK yarışması 27 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 11.00'de başarılı bir şekilde tamamlandıı.Emeği geçen İngilizce zümresine teşekkür ederiz.

Ara

Hedef 2023 LGS projesi kapsamında 18 Aralık 2023 pazartesi günü saat 10.00' da 8. sınıf velilerimize "Ders çalışma teknikleri ' konusunda Aile Eğitimi verildi.

Ara

Hedef 2023 Bursluluk projesi kapsamında 18 Aralık 2023 pazartesi günü saat 13.30' da 7. sınıf velilerimize " Bursluluk Ve Hazırlanma konusunda Aile Eğitimi verildi.

Ara

5. Sınıf velilerimize "Akademik Başarıyı Artırma" konusunda Aile Eğitimi verildi.

Ara

Aile Eğitimi kapsamında okul müdürümüz sayın Hasan KESKİN liderliğinde ' Akademik Başarıyı Artırma ' adı altında  Hedef Bursluluk projesine seçilen 6. sınıf öğrenci velilerine detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Ara

Okulumuzda günümüzün en önemli sorunlarından bağımlılığın yol açtığı problemler üzerinde durularak teknoloji bağımlılığının önlenmesi üzerine yapılan sunumla öğrenciler bilinçlendirildi.

Ara

Yazar öğrenci buluşmaları kapsamında 14 Aralık 2023 Perşembe günü saat 11.00 'de edebiyatcı yazar sayın Veysi GÜNEY  ile 8.sınıf öğrencilerimiz bir araya geldiler.Sayın GÜNEY  öğrencilere " Akif ve Şiir" konulu seminer verdi.Sayın GÜNEY, seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Yazar öğrenci buluşmaları kapsamında 15 Aralık 2023 Cuma günü saat 10.00 'da sayın Dr.Öğrt.Üyesi Tuğba YALÇIN ile 8.sınıf öğrencilerimiz bir araya geldiler.Sayın YALÇIN öğrencilere " Her şey görünmeyeni merak etmekle başlar" konulu seminer verdi.Sayın YALÇIN, seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

EBAP projesi kapsamında il ikincisi olan okulumuz başarı belgelerini şube müdürü sayın Hacı ASLAN 'dan aldılar.Sayın valimize ,İl milli eğitim müdürümüze , şube müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.