Hedef LGS 2024

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı EBAP projesi kapsamında 5.Akademik Deneme Sınavını 13 Aralık 2023 Çarşamba günü başarılı bir şekilde tamamladık.

Zaman yönetimi konusunda rehberlik servisi tarafından hazırlanan broşürümüz öğrencilerimize ulaştırılmıştır.

Kas

Hedef LGS panomuz okulumuzun matematik öğretmeni SEDA ASLAN tarafından düzenlendi.Kasım ara tatil nasıl değerlendirilmeli ,nasıl ders çalışılmalı konusu hakkında bilgiler öğrencilerle paylaşıldı.

Ekm

Hedef LGS LİSELERE hazırlık programının tanıtım çalışmaları kapsamında  öğretmen, öğrenci, ve velilere  gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Bu hususta okulumuz Hedef LGS panosuna bilgiler yazıldı, 8.sınıf öğrencilerine tanıtım yapıldı, okulumuz veli toplantısında konferans salonunda Okul Müdürümüz Hasan KESKİN'tarafından Hedef LGS ile ilgili velilerimize gerekli bilgiler aktarıldı. Ayrıca Okulumuz Hedef LGS Koordinatörü Seda ASLAN tarafıdan sınıflar tek tek gezilip gerekli bilgilendirmeler yapıldı.