May

13 Mayıs 2024  tarihinde  Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hasan PEYNİRCİ tarafından 7/C sınıfında oyun bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı  ve madde bağımlılığı ile ilgili sunum yapıldı.. Sunumda bağımlılığın tarihçesine deginilip teknoloji bağımlılığının tanımı,sebepleri,belirtileri,etkileri ve sonuçları üzerine bilgiler verildi. özellikle olumsuz sonuçlarının bilinmemesinin yaratacağı sorunlara değinildi. Yine aynı şekilde madde bağımlılığı ve olumsuz sonuçlarının yaratacağı tahribat ile ilgili öğrencilere bilgiler verildi . Daha sonra öğrencilere teknoloji bağımlılığı ile madde bağımlılığı olumsuz sonuçlarıyla karşılaşmamak için önerilerde bulunulurak sunum sonlandırıldı..

May

15 Mayıs 2024  tarihinde  Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hasan PEYNİRCİ tarafından 8/D sınıfında madde bağımlılığı bağımlılığı ile ilgili sunum yapıldı. Sunumda bağımlılığın tarihçesine değinilip madde bağımlılığının tanımı,sebepleri,belirtileri,etkileri ve sonuçları üzerine bilgiler verildi. Özellikle olumsuz sonuçlarının bilinmemesinin yaratacağı sorunlara değinildi. Madde bağımlılığı ve olumsuz sonuçlarının yaratacağı tahribat ile ilgili öğrencilere bilgiler verildi. Daha sonra öğrencilere madde bağımlılığı olumsuz sonuçlarıyla karşılaşmamak için önerilerde bulunulurak sunum sonlandırıldı..

May

14 Mayıs 2024  tarihinde  okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Hasan PEYNİRCİ tarafından 8/C sınıfında teknoloji bağımlılığı ile ilgili sunum yapıldı.. Sunumda bağımlılığın tarihçesine deginilip teknoloji bağımlılığının tanımı,sebepleri,belirtileri,etkileri ve sonuçları üzerine bilgiler verildi. özellikle olumsuz sonuçlarının bilinmemesinin yaratacağı sorunlara değinildi.

May

Okulumuzda Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Dikab zümresi öğretmenlerimiz tarafından öğrenciler görevlendirilerek Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi.

May

Kutlu doğum haftası münasebetiyle öğrenci - yazar buluşması kapsamında Batman Üniversitesi İslami İlimler fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Fadile Aydın okulumuz öğrencilerine Kainatta Allah'ı Görmek konulu semineri gerçekleştirdi.

May

Yazar öğrenci buluşmaları kapsamında 2 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 10.00 ‘da İslami İlimler Fakültesi Hadis Alanında Doçent Doktor Abdulvasıf Eraslan hocamız  ile 8.sınıf ve 7. Sınıf öğrencilerimiz bir araya geldiler.Sayın ERASLAN  öğrencilere değerler eğitimi kapsamında seminer verdi. Seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Kitaplarını kütüphanemize hediye etti. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda dün sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı.Kazanan sınıflarımızı tebrik ediyoruz.Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Kazanan sınıflarımız :

5/A

6/B