Etkinliklerimiz

May

Okulumuz beden eğitimi ve Spor öğretmeni Ayetullah KARA Unutulmaya yüz tutmuş (kutu kutu pense, yakar top, yerden yüksek, körebe, misket, çelik çomak vb.) geleneksel çocuklarını tekrardan oynatarak çocukları bir zaman yolculuğuna çıkardı. Yıllar önce oynanılan ve günümüzde çocukaların pek bilmediği geçmiş çocuk oyunları oynarak hem zevk aldı hemde geçmişi andılar. Bu oyunlar çocukların fiziki ve ruhsal yapılarının gelişi yanında onlarda takım ruhu, sosyalleşme ve birlikte bir şeyler yapma olanağını geliştiriyor.

Batman Emniyet müdürlüğü ile yapılan Narkotik Annem Projesi kapsamında 19 Mart 2023 pazar günü saat 14:00'te polis memurları velilerimize , bağımlılık ile ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra broşür dağıtıldı.